Цените на жилищата в Солсбъри се сринаха с почти 10

...
Цените на жилищата в Солсбъри се сринаха с почти 10
Коментари Харесай

Имотите в Солсбъри, където бе отровен Скрипал, се сринаха с почти 10 процента

Цените на жилищата в Солсбъри се сринаха с съвсем 10 % след отравянето на Сергей и Юлия Скрипал с новичок, демонстрира разбор на формалните данни, представени от Cashback Remortgages и The Guardian.

Средната цена, против която е продаден дом в града в трите месеца от май до юли, е била £299 207. През предходното тримесечие междинната цена е била £328 243. Отравянето бе при започване на март.

Спадът от 8,8 % в цените през трите месеца контрастира с покачването с 1,9 % на цените през същия интервал в цялото графство Уитшър и прилежащите общини.

Местни брокери сочат, че ползата за покупка от хора, които не са поданици на града, се е сринало. Преди офанзивата 65% от продажбите на брокерската компания McKillop and Gregory са били на купувачи, които до преди този момент не са имали жилище в града.

" Преди, когато напишеш Солсбъри в Гугъл, излиза катедралата. А в този момент вести за отравянето ", показва Макилъп.

Местният пазар е обиден и от други фактори, в това число Brexit и забавянето на пазара на недвижими парцели в южната част от страната.Пазарът на парцели не е единственият обиден. Множество магазини са затворили, откакто посетителите намаляли с до 80 % на някои места.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР