Цените на горивата вече галопират, видя GlasNews. Веднага след оня

...
Цените на горивата вече галопират, видя GlasNews. Веднага след оня
Коментари Харесай

Горивата галопират! 3-те лева вече не учудват никого СНИМКИ

Цените на горивата към този момент галопират, видя GlasNews. Веднага след оня 24 февруари, когато Русия нахлу в Украйна, растежът е към 15 стотинки на дребно.

" Ще се връщаме на коне и каруци май месец. "

" Още на следващия ден мой другар ми сподели, че горивата ще се вдигнат 30-40 стотинки ".

" Те заплатите така и така не се подвигат, дано има придвижване. "

" Двама се карат и бият, трети ГУБИ. "

Това са дребна част от мненията на пловдивчани, които през днешния ден бяха сюрпризирани с цени над 3 лева на някои от бензиностанциите в града.



Разбира се, картината освен под тепетата е такава - в столицата дизелът се харчи за 3,11 лева, а бензин 95Н - 3,10 лева



В същото време А95 на Петрол на Карловско шосе в Пловдив е 2.79 е лева, което п ровокира и опашки от мераклии да си изпълнят резорвоарите на колите. Същата е обстановката и в INSAOIL във Варна, където А95 е 2,68 лева, а дизелът - 2,71 лева



Странното съгласно пловдивчани е, че във веригата " Круиз " до момента цените са били най-ниски, а от през вчерашния ден те към този момент са минали психическата граница от 3 лв..

Все отново инспекцията ни сподели, че това не е всеобща процедура и приблизително литър от бензин А95 се продава за 2,65 - 2,70 лева, а литър дизел - от 2,70 лева до 3,11 лева за високия клас.

Междувременно стана ясно, че е изработен опит да бъде блокирано придвижването по интернационалния път Е-79. Недоволни от цените на горивата водачи се събрали на бензиностанция „ Ромпетрол “ в посока Мездра с желанието да показват своето неодобрение от напрежението с цените и количествата горива по обектите в града.

Какво ли ни чака?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР