Цените на билетите за публиката на церемонията по откриване на

...
Цените на билетите за публиката на церемонията по откриване на
Коментари Харесай

25 000 евро и сте зрител на откриването на ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ в Париж през 2024 г

Цените на билетите за публиката на церемонията по разкриване на олимпийските игри в Париж 2024 ще доближат галактическите 25 000 евро, оповестяват френските медии.

Организационният комитет, отпред със своя президент - трикратния олимпийски първенец по каяк в бързи води Тони Естанге, сътвори идея, която извежда церемонията отвън стадиона, като спортистите от целия свят пътуват по река Сена. Това ще разреши цялото зрелище да бъде следено онлайн от над 600 000 души и ще сътвори неповторим жанр за Париж, само че и неповторим проблем.

По-рано министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен съобщи, че евентуално ежедневно ще би трябвало да бъдат ангажирани по 30 000 чиновници на силите на реда, като допусна, че за откриването тази численост ще нарасне до 35 000. Но през юли бяха изразени опасения по отношение на незадоволителния брой полицейски чиновници по планувания за откриването и парада на участващите народи 6-километров маршрут по реката - сред мостовете Аустерлиц и Йена.

Седалките на платформите по течението ще са на цена сред 90 и 2700 евро, съгласно в.  " Льо Паризиен ". Цената на ВИП местата ще стартира от 5500 евро (за кресла на брега), до момента в който шокиращо скъпите 25 000 евро ще се заплащат, с цел да може да се наблюдава парадът само че спортистите от борда на круизни кораби по Сена.

Според оргкомитета на Париж 2024 цените са избрани " след задълбочено изследване на пазара на евентуалните клиенти ". 

По програма церемонията по разкриване би трябвало да се организира на 26 юли 2024 година от 21:00 ч. локално време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР