Цената за нощувка на двама души с каравана или кемпер

...
Цената за нощувка на двама души с каравана или кемпер
Коментари Харесай

Какви са цените на нощувките на къмпинг и у нас

Цената за нощувка на двама души с каравана или кемпер с достъп до електричество е 52 лв. Анализ на цените в някои от най-популярните къмпинги на Северното и Южното Черномориепоказва, че междинната цена за нощувка на двама души с палатка и достъп до електричество е към 40 лева

Цената за нощувка на двама души с каравана или кемпер с достъп до електричество е по-висока - 52 лв., оповестяват от профилирания уебсайт Camping.bg. Във вътрешността на страната цените са сходни с тези по морето. Термалните къмпинги работят целогодишно и са едни от най-предпочитаните измежду къмпинг туристите. Нощувката в тях е по-скъпа. Причината е, че в цената е включен и достъп до минерални басейни, сауни и парни бани. В някои къмпинги от този тип нощувките през седмицата са по-евтини от тези през уикенда.

Цената за къмпингмясто и двама възрастни в термалните къмпинги варира от 60 до 120 лева на вечер. Къмпингите настаняват децата гратис, като границата на възрастта им варира от 3 до 12 години. Някои къмпинги имат и обособени цени за юноши.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР