Цената за чадър на плажа в Бургас това лято ще

...
Цената за чадър на плажа в Бургас това лято ще
Коментари Харесай

Уникално ниска цена за шезлонг и чадър по морето това лято! Вижте къде

Цената за чадър на плажа в Бургас това лято ще бъде 1,20 лева По толкоз ще броят почиващите и за шезлонги. За поредна година, макар инфлацията и всички провокации пред бранша, цената няма да бъде изменена. Това заяви пред Bgtourism.bg концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков, който е и ръководител на УС на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководство на морските плажове.

Той уточни, че чака цената на чадърите и на шезлонгите в курортите ни да бъде до 10 лв. за численост.

„ По Южното Черноморие към този момент започнахме да приготвяме плажовете си за новия туристически сезон. Първите си туристи чакаме при започване на май. Основните провокации пред нас тази година са: неналичието на персонал; инфлацията, която се отразява на разноските, само че не и на приходите; несигурната нормативна среда; върви и смяна в Наредбата за водноспасителна активност. Миналата година имах малко посещаване Гърция, където видях цени от 8 евро за чадър. Това е по-скъпо и от доста места в България. У нас чакам на доста плажове цените да останат непроменени “, сподели Цветков.

„ С Министерството на туризма работим дружно за решение на браншовите проблеми. Надяваме се да няма земетресения в политическата конюнктура преди сезона, които да се отразят отрицателно на бизнеса “, добави Цветков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР