Цената на златото в сряда сутринта е леко се понижава.

...
Цената на златото в сряда сутринта е леко се понижава.
Коментари Харесай

Цената на златото спада. Връща ли се апетитът за риск на пазарите?

Цената на златото в сряда сутринта е леко се намалява. Търговци и вложители чакат публикуването на протоколите от последното съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати. Изглежда че успокояването на обстановката към Украйна връща апетита на вложителите към риска.

Според данните за днешната търговия цената на априлските фючърси за злато на борсата Comex в Ню Йорк понижава с 2,25 $, или 0,12%, до 1853,95 $ за тройунция.

Цената на мартенските фючърси на сребро в това време се покачва с 0,16% до $23,358 за тройунция.

В сряда вниманието на пазарните участници е фокусирано върху идното издание на протокола от януарското съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати. Инвеститори и търговци се надяват да получат сигнали за по-нататъшната парична политика на американския парично-кредитен регулатор.

Освен това изказването на съветското министерство на защитата за връщането на съветските въоръжени сили в местата им за непрекъснато дислокиране след ученията ненапълно разхлаби обстановката към Украйна и върна апетита на вложителите към риск. Последствието беше понижаване на интереса към придобиване на активи " безвредни убежища " като златото.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР