Цената на златото в петък расте, което в частност се

...
Цената на златото в петък расте, което в частност се
Коментари Харесай

Златото поскъпва слабо


Цената на златото в петък пораства, което в частност се дължи н спада на цената на $, излиза наяве от данните от търговията.
Цената на декемврийския фючърс за златото на борсата в Ню Йорк Comex се усили с 4,38 $, или 0,34 % до 1282, 59 $ за тройунция. Стойността на декемврийския фючърс за среброто се усили с 0,03 % до 17,07 $ за унция. Индексът на $ в кошницата от валути на шестте валути съществени търговски сътрудници на Съединени американски щати се намали с 0,32 % до 93,62 пункта.

Доларът се намалява по отношение на международните валути в границите на търговията в последния ден от седмицата, макар че законопроектът за данъчната промяна в Съединени американски щати мина през утвърждението на съответните сенатски комисии и минава на идващ стадий на разискване.
Златото е сензитивно към смяната на $. Поевтиняването прави скъпоценният метал по прелъстителен за притежателите на непозната валута. В същото време играчите на пазара са в очакване на покачването на лихвата, което от своя страна е и до известна степен ограничител на отворилите се пазарни благоприятни условия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР