Цената на Vision Pro от 3500 долара и неотдавнашните доклади

...
Цената на Vision Pro от 3500 долара и неотдавнашните доклади
Коментари Харесай

За да си купите Apple Vision Pro, ще ви е необходима среща, сканиране на главата и рецепта

Цената на Vision Pro от 3500 $ и неотдавнашните отчети за понижени индустриални цели към този момент показаха предстоящите компликации при плануваното му стартиране при започване на 2024 година Сега се оказва, че клиентите няма да могат да влязат в магазин и просто да си го вземат. Първоначалните покупки ще бъдат с предварителна спогодба, с цел да може Apple да персонализира слушалките за всеки консуматор.

Марк Гурман от Bloomberg обрисува първите детайлности за проектите на Apple да пусне на пазара слушалките Vision Pro AR. 

Наличността на устройството, струващо 3500 $, ще бъде лимитирана при стартирането му на пазара при започване на идната година. Поръчването на устройство изисква от купувачите да преминат през ненапълно комплициран развой.

За да се снабдят с Vision Pro, клиентите би трябвало първо да си насрочат среща. Специална машина и приложение за iPhone ще сканират главата на потребителя, с цел да може Apple да дефинира подобаващия размер на лентата за глава и светлинното уплътнение. Онлайн купувачите могат да правят сканиране от вкъщи си благодарение на приложението за iPhone. 

Потребителите с очила би трябвало да дават на компанията данните от рецептата, с цел да се подсигурява, че слушалките включват подобаващи лещи.

Въпреки че компанията ще продава Vision Pro във всички 270 магазина на Apple в Съединени американски щати, в началото демонстрационни станции ще има единствено в огромни райони като Ню Йорк или Лос Анджелис. 

Освен това онлайн покупките ще бъдат налични едвам през 2025 г. 

Компанията желае да даде време на разработчиците да основат атрактивен програмен продукт, само че същинската причина може да са индустриални проблеми. Ранните отчети сочат, че Apple е понижила първичните си индустриални цели за Vision Pro с съвсем 90 % – от 1 милион бройки на 130 000-150 000 през първата година.

Първоначалните продажби са лимитирани до Съединени американски щати, а интернационалните продажби ще се появят в края на 2024 година Англия и Канада евентуално ще бъдат първите пазари отвън Съединени американски щати. Азия и Европа евентуално ще ги последват скоро по-късно. 

Локализацията на френски, немски, китайски, японски и корейски език също е в ход.

Освен това се оповестява, че компанията е отсрочила представянето на по-достъпните модели Vison Pro след 2025 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР