Цената на винетките остава същата и през 2021 г. В

...
Цената на винетките остава същата и през 2021 г. В
Коментари Харесай

Припомнете си как лесно можем да си купим винетка

Цената на винетките остава същата и през 2021 година

В ефира на „ Здравей, България” по Нова телевизия Олег Асенов, член на УС на АПИ, сподели по какъв начин елементарно да закупим електронен годишен стикер.

„ Първото нещо, което би трябвало да въведем, е това дали става въпрос за кола, ремарке. След това избираме страната, за която желаеме да важи винетката. За да не стават неточности, България е най-отгоре. След това вкарваме регистрационния номер на транспортното средство. После избираме интервал на годност. Накрая ни се появява екран с цялата информация, която сме въвели. Ако има някаква неточност, натискаме отвод, а в случай че всичко е наред, плащаме с карта и сме готови”, сподели Асенов. По думите му тази година са продадени над 5 милиона винетки, като 2 милиона от тях са годишни.

„ Когато в една система има резистентен ритъм на повишаване на приходите, не е належащо да бъдат правени промени”, разясни Олег Асенов.

Припомняме, че годишната винетка за кола коства 97 лева, тримесечната - 54 лева, месечната - 30 лева, а седмичната и уикенд винетката надлежно 15 и 10 лв..

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР