Цената на токена Moons на Reddit скочи с около 240%

...
Цената на токена Moons на Reddit скочи с около 240%
Коментари Харесай

Цената на алткойн се изстреля с 240% след като обявиха намаляване на предлагането

Цената на токена Moons на Reddit скочи с към 240% през последните 24 часа, откакто модераторите на платформата оповестиха проектите си за цялостна децентрализация на криптоактива до края на февруари.

r/CryptoCurrency Moons  (MOON) служи като формален токен на общността за групата r/Cryptocurrency в Reddit. Към момента на писане на публикацията цената на токените отразява 249% за последните 24 часа, търгувайки се на цена към $0.179.

Източник:CoinMarketCap

Според обява от споделения модераторски акаунт u/CryptoMods админите на Reddit скоро ще се откажат от контрола върху Moons и ще изгорят над 30% от общото предложение от аварийния портфейл “ “. Това ще докара до понижаване на циркулацията от към 125 милиона Moons до 83 милиона токена.

Отказът ще направи Moons изцяло децентрализирани и неизменими, като подсигурява, че в никакъв случай няма да могат да бъдат основани нови токени.

Всички настоящи борсови листвания ще останат функционални след прехода. Модераторите обявиха още, че работят върху усъвършенствания, с цел да покачат полезността и потребителското преживяване на Moons отсега нататък.

Ралито идва, откакто Moons загуби забележителна стойност, когато Reddit мигрира токените от Етериум към мрежата от втори пласт Arbitrum Nova през август предходната година, с цел да усъвършенства мащабируемостта.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР