Цената на подкрепата на ДПС е запазване на старата схема,

...
Цената на подкрепата на ДПС е запазване на старата схема,
Коментари Харесай

Каракачанов: Това правителство е създадено под външен натиск, ще просъществува до местните избори

Цената на поддръжката на Движение за права и свободи е опазване на остарялата скица, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия почетния ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

 

" След декларираната през вчерашния ден поддръжка за държавно управление на Денков и Габриел от страна на Движение за права и свободи, на 100% съм сигурен, че в състава му има техни министри. Цената е да се резервира остарялата скица - този модел, поради който сякаш едните стачкуваха на площадите, сваляха неприятните държавни управления, модела Борисов - Движение за права и свободи и в този момент се гушнаха всички ", акцентира той.

 

По думите му това държавно управление е основано и под външен напън, войната към нас продължава и това не е война Русия - Украйна, а това е война, в която Европа към този момент взе участие.

 

Според Каракачанов нашите политици не вършат държавно управление с ясни национални цели, а такова, което да продължи схемата, по която се ръководи България през последните 20 години. И предвижда, че този кабинет ще просъществува до локалните избори.

 

По отношение позицията на Борисов за съставянето на взаимно държавно управление с ПП-ДБ с втория мандат, Каракачанов дефинира като маневра.

 

" Това е маневра от негова страна. От една страна той има изострен спор с прокуратурата към този момент, въпреки това, в случай че остане отвън властта и тези хубостници, както чухме от записите, ще сменят служби за сигурност, полиция, всичко - той знае, че ще загуби локалните избори, а загуби ли локалните избори, това значи злополука ", означи Красимир Каракачанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР