Цената на PEPE отбеляза спад през последните два дена, заличавайки

...
Цената на PEPE отбеляза спад през последните два дена, заличавайки
Коментари Харесай

Цената на PEPE пада, крипто китовете продават токените си

Цената на PEPE означи спад през последните два дни, заличавайки част от по-ранните си облаги.

Цената падна до $0.00001088, което съставлява спад от 6% единствено за 24 часа. Този спад е част от по-широкия пазарен низходящ тренд. Той бе заздравен от дейностите на кит, който продаде огромно количество PEPE токени за Етериум (ETH) , увеличавайки продажбения напън.

Ончейн данните разкриха, че огромен кит, разпознат като “ “, е конвертирал над 1.4 трилиона PEPE токена в ETH, на стойност над $18 милиона. Тази огромна транзакция е мечи сигнал за PEPE, което допуска, че значими притежатели разтоварват позициите си. Получените от тази продажба ETH бяха стейкнати в протокола Compound, което свидетелства за дълготрайна капиталова тактика.

Освен това китът подава в Binance 300 милиарда PEPE на стойност почти $3.85 милиона, което докара до загуба от $1.73 милиона. Това не е изолирано деяние – по-рано той е подал 1.1 трилиона PEPE, на стойност $14.42 милиона, като евентуално ги е конвертирал в ETH. Общо китът е подал 1.4 трилиона от меме монетата в Binance в границите на два дни. Адресът “ ” също по този начин изтегли 1,728 ETH на стойност $5.86 милиона от борсата, с което общите му притежания на ETH доближиха 4,374 ETH на стойност $14.91 милиона.

Решението на китовете да обръщат PEPE в ETH, макар претърпените загуби, отразява стратегическа инвестиция в Етериум. Този ход посочва пазарното доверие в най-големият алткойн, изключително с предстоящото пускане на спот ETH ETF-ите през юли.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР