Цената на огромно имение в едни от най-скъпите квартали на

...
Цената на огромно имение в едни от най-скъпите квартали на
Коментари Харесай

Имението в Бел Еър, чиято цена падна с $22 милиона

Цената на голямо имение в едни от най-скъпите квартали на Лос Анджелис Бел Еър е паднала с цели 22 милиона $ и в този момент коства 78 милиона $.

Модерната испанска вила с повърхност 41 000 квадратни метра, с осем спални и 21 бани е оповестена за продажба през май за 100 милиона $. Въпреки отстъпката, това към момента е измежду най-скъпите за продажба парцели там, написа Mansion Global.

" Смятахме че това добър ход за поправяне на цената заради сегашния пазар ", сподели сътрудникът на Листинг Джош Олтман от Дъглас Елиман. " Но не се колебая, че в бъдеще може да се продаде за 100 милиона $. "

Това освен е трофейна къща, само че и в никакъв случай не може да бъде пресъздадена ", сподели Олтман, отбелязвайки, че последните строителни разпореждания биха попречили на построяването на дом с подобен размер. В имението има седем закрити бара.

Имотът е приключен по-рано тази година и се назовава Unica. Той е оборудван с най-новите технологии, от осветителна система до външната, устойчива на атмосферни въздействия стена.

В имението има редица забележителни улеснения, в това число баскетболно игрище в действителен размер, звукозаписно студио, частен спектакъл с 36 места и винарска маза, в която се съхраняват над 1200 бутилки вино.

Долният етаж е отдаден на спа и фитнес., като разполага със закрит басейн с потенциал, сауна, парна баня, бар и фитнес студио.

В гаража има място за към 25 автомобила, само че височината му разрешава да се конфигурира асансьор, изясни сътрудникът. Това би могло най-малко да удвои потенциала за коли.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР