Цената на имотите в София се е покачила през последните

...
Цената на имотите в София се е покачила през последните
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Нов рекорд! Това ли е най-скъпият апартамент в София?

Цената на парцелите в София се е покачила през последните месеци и за първи път е най-висока от началото на икономическата рецесия, която сковава пазарите през 2008 година. Това разкриха пред БЛИЦ водещи брокери. Доказателство за това са и рекордните цени, на които се продават жилищата в идеалния център на столицата. Един от жилищата, обаче гони галактическа цена, почтена за Париж, Лондон и Рим.

Жилището се намира в непосредствена непосредственост до Народния спектакъл " Иван Вазов " и е в постройка Паметник на културата.

Цената му е респектираща - 1 300 000 евро (приблизително 2 600 000 лева).



Общата повърхност от 253 квадрата е разпределена в необятен хол с камина, 5 пространства, оборудвана кухня, столова, 2 бани с душ кабина и джакузи, 2 тоалетни, тераса. Офертата е подсладена и с мазе колкото половин футболно игрище -60 кв.м.

Проучване на БЛИЦ сподели, че извънредно красивата постройка в сърцето на София е издигната през 1914 година, която съответствува с раждането на един от най-старите столични клубове - " Левски ".

Цената от 2 600 000 лв. очевидно е стреснала купувачите и към този момент те не протягат ръка към атрактивния парцел. На идващите места в класацията за най-скъпоструващи жилища са апартамент от 260 квадрата до хотел " Маринела " за 760 000 евро и тризонет от 480 квадрата в " Лозенец " за 660 000 евро.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Гледката, която се разкрива жилището е непосредствено към Народния спектакъл " Иван Вазов "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР