Цената на Биткойн преживява внезапна възходяща тенденция през последния ден,

...
Цената на Биткойн преживява внезапна възходяща тенденция през последния ден,
Коментари Харесай

Биткойн: Как 90-годишна теория предсказа резкия бум на пазара

Цената на Биткойн претърпява неочаквана възходяща наклонност през последния ден, подхранвана от вълна от позитивни развития.

Неотдавнашното подаване на документи за Биткойн ETF от BlackRock и стартирането на EDX, нова крипто борса, финансирана от Charles Schwab, Citadel, Fidelity и други видни Уолстрийт колоси, може да наподобява комфортно синхронизирано с оптимистичното придвижване на цените.

В тази история обаче има още нещо, включващо способ за разбор, който е предсказал този резултат доста преди той да се случи.

След съвсем две години на отрицателни настроения, вести и ценова интензивност, Биткойн ненадейно притегли позитивно внимание, което докара до възходяща ценова траектория.

Въпреки че тази смяна в наклонността хвана мнозина неподготвени, теорията за техническия разбор, наречена методът на Вайкофф, създадена преди повече от 90 години, планува това развиване.

Разбиране на метода на Вайкофф

Ричард Вайкофф формулира метода на Вайкофф през 30-те години на предишния век дружно с известни персони като Ралф Нелсън Елиът и Чарлз Дж. Доу, които вкараха правилото на вълната на Елиът и теорията на Дау.

Всеки от тези пионери на техническия разбор предложи неповторима визия за пазарното държание. Методът Вайкофф, по-специално, акцентира, че вложителите на дребно и търговците би трябвало да одобряват, че пазарът е повлиян от дейностите на „ “.

Разбиране на крипто композитния човек

Според Вайкофф, композитен човек съставлява авторитетни лица, известни като „ “. Тези съществени играчи биха натрупали активи на ниски цени и биха разкрили наличието си посредством ценови надценки, откакто открият забележителна позиция.

В светлината на неотдавнашния скок в ценовото деяние, което доста прилича модела на струпване на учебника на Вайкофф, изобразен нагоре, е завладяващо да се означи поразителната аналогия с последните ходове, направени от известни компании като BlackRock, Charles Schwab, Citadel Securities, Fidelity Digital Assets, Sequoia Capital и други

Могат ли тези видни институции евентуално да въплъщават „ “, упоменат от Вайкофф? Пазарът е на ръба да открие истината.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР