Цената на Биткойн (BTC) остава в състояние на несигурност с

...
Цената на Биткойн (BTC) остава в състояние на несигурност с
Коментари Харесай

Цената на Биткойн се задържа на ключови нива – какво да следим?

Цената на Биткойн (BTC) остава в положение на неустановеност с наближаването на обилни макроикономически събития.

Макар че основите на мрежата на актива се насочват към нови исторически върхове, пазарът се бори да набере инерция заради неналичието на волатилност.

Потенциални катализатори за придвижването на цената на BTC

Няколко евентуални катализатора биха могли да окажат въздействие върху цената на водещата криптовалута през идващите дни. Те включват макроикономически данни, настройки на тредйърите и други Все още обаче следва да забележим кои фактори ще влязат в деяние и в каква посока ще изпратят цената на BTC.

Едно от главните събития, които биха могли да окажат въздействие върху пазара, са идните показания на Джером Пауъл, ръководител на Федералния запас на Съединени американски щати. Пауъл ще даде показания пред Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати и думите му биха могли да окажат доста въздействие върху цялостното въодушевление на пазара, най-малко в кратковременен проект.

Лихвените проценти са изключително значим въпрос, защото до идващото решение за повишение на главния лихвен % на Фед остават още две седмици. Решенията за ликвидността на централните банки отвън Съединени американски щати също от ден на ден се смятат за значимо въздействие върху пазара на Биткойн .

Основни индикатори на мрежата на Биткойн се насочват към нови исторически върхове

Въпреки сегашната липса на инерция на пазара, фундаменталните индикатори на мрежата не престават да демонстрират мощ. Миньорите резервират новопридобитата си жизнеспособност и са подготвени за нови исторически върхове в компликацията.

Това допуска, че дълготрайните вероятности пред Биткойн са мощни, даже в случай че краткосрочното ценово деяние остава нестабилно.




Пазарни разбори и отзиви

Много трейдъри и анализатори наблюдават от близко придвижването на BTC, пробвайки се да разшифроват посоката на пазара. Някои от тях показват отчаяние от неналичието на волатилност, до момента в който други остават оптимисти, че пазарът скоро ще се обърне.

Майкъл ван де Поуп, създател и основен изпълнителен шеф на компанията за търговия Eight, има вяра, че пазарът скоро ще очертае границата на актуалната краткосрочна наклонност. Той отбелязва, че въпреки да е имало. Той предизвести, че спад под $21,500 може да тласне актива още по-надолу.

Други трейдъри, като Crypto Tony и Daan Crypto Trades, следят от близко основните ценови равнища за признаци на пробив.

Ресурсът за търговия Skew също следи седмичното отваряне на към $22,300 като евентуална ос за краткосрочното показване на цените.

Отрицателните проценти за финансиране могат да алармират за евентуален скок

Анализаторите също по този начин наблюдават от близко ставките за финансиране, които два пъти бяха негативни след спада на цената на BTC с 5% предходната седмица. Това може да значи евентуално повтаряне на изискванията, които изпратиха BTC/USD до февруарските върхове над $25,000.

Според DecenTrader:

 decentrader

Заключение

Следващите дни ще бъдат решаващи за пазара на Биткойн, с няколко евентуални катализатора, които могат да повлияят на цената. Въпреки че неналичието на волатилност е разочароваща за някои търговци, силата на основите на мрежата е позитивен знак за дълготрайните вероятности на пазара. Както постоянно, при Биткойн може да се случи всичко и търговците и анализаторите ще наблюдават от близко пазара за признаци на пробив в една от двете направления.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР