Цената, която платих е личното ми пространство. Не съм се

...
Цената, която платих е личното ми пространство. Не съм се
Коментари Харесай

Лена Бориславова: На никого не пожелавам да е на мое място, когато чух песента на сценаристите

Цената, която платих е персоналното ми пространство. Не съм се отдръпнала, слязох от екран и използвах това, с цел да свърша доста потребни неща за идеята на " Продължаваме промяната ". Това заяви Лена Бориславова в ефира на bTV. 

По думите ѝ тя е била обект на ударите против нея като жена, а не като политик, тъй като съперниците им са в политическа отпадналост. 

Що се отнася до песента на сценаристите на Слави Трифонов тя съобщи, че на никого не пожелава да е на нейно място, когато я е чула. " Има си открит законов ред, без неприятни усеща - ще забележим какво ще реши съдът. Това не е първото дело против Телевизия 7/8, няма и да е първото извоювано дело ", безапелационна бе тя. 

Бориславова съобщи още, че би трябвало да се дава образец, че без значение от офанзивите има по-важни неща от тях и щом имаш тим, с който да ги направиш - то офанзивите не са значими. 

Запитана за фрагментите ѝ с Кирил Петков от едно стълбище, тя съобщи: Категорично декларирам, че връзките ни с господин Петков са напълно служебни, а това е един неверен ъгъл, който бе употребен за операции. 

Що се отнасят до рецензиите на Иван Христанов и на Александър Дунчев, тя съобщи, че идеята на Политическа партия е да усилват тима с способени хора, които могат да вземат решение проблемите на страната и на хората в нея. 

" ГЕРБ се държат по този начин като че ли не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се пробват да боравят с метода на страха - приказват за рецесия, за безпорядък, за съсипия. Ако погледнем цифрите - имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в позитивна ранглиста на Европейски Съюз. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, с цел да довършим дилемите, които сме си сложили. Ние сме тук, а не сме в страни, които се живее по-добре, тъй като имаме вяра, че спасението няма да пристигна извън, безапелационна е Лена Бориславова. 

За първи път, още първоначално, социологическите агенции не могат да измерят поддръжката, която имаме. Нашето разбиране е, че ще бъдем първа политическа мощ. Това са избори, които могат да трансформират идващото работещо държавно управление в България, отсече тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР