Целувайте децата си поне веднъж на ден. Казвайте им, че

...
Целувайте децата си поне веднъж на ден. Казвайте им, че
Коментари Харесай

Драмата е голяма! Почернените родители на Вивиан посочиха какво е можело да спаси момичето в аквапарка в Турция!

" Целувайте децата си най-малко един път дневно. Казвайте им, че ги обичате, даже и да ви ядосват ", показа пред bTV Веселин Вачев, татко на 7-годишната Вивиан, починала неуместно в аквапарк в Турция.

Майката на неуместно починалата в турски курорт Вивиан ридае неутешимо: Мами, откри място, където да ти е ярко и топло, до момента в който дойда! (СНИМКИ)


" Ако след Вивиан не се беше пуснало незабавно идващото дете, в този момент нашето щеше да е живо ", твърди Антония Вачева. " Ако има положителни хора, които са били на 7 юни на оборудването, дано да кажат истината и да свидетелстват. Това е значимото. Ние сме отишли там, с цел да се забавляваме. Аз я държах за ръка, като се пуска по пързалката я пуснах. Не мога да изчисля по кое време идващият ще се пусне и с каква мощ ", споделя опечаленият татко.

Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за гибелта на дребната Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи

Родителите описват, че колата за спешна помощ е пристигнала доста бързо. " Като я качваха видях единствено посинялата й ръчичка. Казаха, че има пулс и я качват за интервенция ". Лекарите говорели на турски и родителите по този начин и не разбрали за какво дете в такова положение е водено на 100 км.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР