Целта пред Радослав Янков е влизане в първата осмица на

...
Целта пред Радослав Янков е влизане в първата осмица на
Коментари Харесай

Целта пред Радослав Янков е класиране в първата осмица на световното по сноуборд

Целта пред Радослав Янков е влизане в първата осмица на Световното състезание по сноуборд в Грузия сред 19 февруари и 5 март, съобщи треньорът на българския играч Георги Атанасов, който бе определен за треньор номер 1 на месец януари.

" Радо е здрав, усеща се добре. Надявам се, че вървим в вярната посока. Раждането на неговата щерка му даде още по-голям тласък. Надявам се да има по-добри резултати и да влезе в топ 8 ", съобщи Атанасов на конференция.

На идния международен първенец в Грузия ще вземат участие Радослав Янков и Теодора Пенчева.

" За по-младите ще оставим повече време за подготовка за идното Световно състезание за юноши в Банско през март. Все още не са подготвени за толкоз огромен конгрес при мъжете и дамите. Трябва да натрупат повече опит и имат потребност от стартове на по-ниско равнище, с цел да натрупат нужното самочувствие ", сподели още Георги Атанасов.

Радослав Янков ще взе участие в стартовете в паралелните дисциплини на 19 и 21 февруари по време на Световното състезание в Бакуриани.

В сряда и четвъртък най-хубавият български сноубордист завоюва паралелния слалом на ФИС при мъжете за купа " Пампорово " в едноименния планински курорт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР