Целта ни не е да се задържим във властта, а

...
Целта ни не е да се задържим във властта, а
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Без действащ парламент и прокуратура цялата власт ще е в Румен Радев

" Целта ни не е да се задържим във властта, а да осигурим успокоение на страната ". Това съобщи заместник- ръководителят на парламентарната група на и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев пред Българска национална телевизия.
" Не може да подадем оставка без да ни интересува и да предвидим какво може да се случи ", сподели още той. " Исканията на Радев са оставка на Народното събрание, държавното управление и основният прокурор. Добре, само че поради рецесията с ковид през есента, това значи ли, че той може да разгласи изключително състояние през октомври и да блокира всевъзможни избори до пролетта ", добави Велчев.
 Загадка: Колко пъти дневно в ГЕРБ споделят, че Радев не е обединител на нацията Загадка: Колко пъти дневно в ГЕРБ споделят, че Радев не е обединител на нацията
Тази тематика е вечно забавна. Прилича на театъра на парадокса, нещо от Йонеско да кажем, където през половината пиеса се повтаря едно и...
По думите му Радев желае за малко време президентска република. " Без настоящ парламент и прокуратура цялата власт ще е в него. Действията му за мен това демонстрират ", изясни той. " Тези, които в този момент не са на улицата, тогава могат да излязат, в случай че стане това ", предизвести заместник- ръководителят на ПГ на ГЕРБ и посочи, че това е война сред институциите.
" Останах впечатлен от декларацията на Българска социалистическа партия за 9-ти септември. Тези хора в действителност разчитат на неналичието наизуст у хората ", добави още той. " През последните два месеца не чух никой от президентството да каже мнение за случая с Божков или Цветан Василев. Така не се гради политика ", безапелационен бе Красимир Велчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР