Целта на всеки един протест е да се покаже това,

...
Целта на всеки един протест е да се покаже това,
Коментари Харесай

Ресторантьор поиска да не бъде поучаван за COVID-19 с Германия: Да вземат да си спрат учениците да не ходят на училище

Целта на всеки един митинг е да се покаже това, че тези хора не може повече да стоят. Това съобщи Емил Коларов, ръководител на Сдружението на заведенията, който към момента не афишира дата за митинг и разясни, че се изчакват диалози и на следващия ден.
" Германия да вземе да си спрат учениците да не вървят на учебно заведение. Никой не може да подсигурява дали ще има или няма да има трета вълна ”, разяснява Коларов.
 Здравният министър: За да има хора, които да вървят в заведенията, би трябвало да са живи и здрави Здравният министър: За да има хора, които да вървят в заведенията, би трябвало да са живи и здрави
Емоцията и нетърпението не са най-хубавият консултант в този миг. Затова - не бързаме заникъде. До четвъртък (21 януари) ще се срещаме...
На въпрос за какво не се подават молби за помощ да се заплати от страната 20% от оборота от ресторантьорския отрасъл – единствено 6000 от към 30 000 и единствено 1500 утвърдени, отговорът беше: " Колегите не имат вяра, не желаят да попълнят документи и по-късно да стоят месеци наред, без да се получава безусловно нищо ". Коларов сподели пред Нова телевизия, че откакто се вдигнал звук, към този момент страната почнала да изплаща помощ.
Според Коларов, нощес била получена прословутата нотификация от Европейска комисия за позволение да се дават въпросните 20% оборот като помощ. Той изрази и неодобрение от концепцията да се пускат заведенията от 18 февруари, тъй като било в средата на месеца и по-трудно щяло да се регистрира за помощта по схемата " ".
" Седим на стенд бай, това към този момент е една година ", оплака се той и от проекта да се отваря последователно и стъпаловидно – разхлабване на мярка, изчакване на 2 седмици да се види резултата и тогава да се разхлабва друга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР