Целта на управляващите беше да спечелят изборите на всяка цена

...
Целта на управляващите беше да спечелят изборите на всяка цена
Коментари Харесай

Калоян Паргов настоя протестиращи пред СО собственици на имоти да бъдат приети от ресорния заместник-кмет

Целта на ръководещите беше да завоюват изборите непременно и по всевъзможен начин, в този момент към този момент хората за тях нямат значение, сподели Владимир Петров, който беше претендент на Българска социалистическа партия за кмет на регион ”Връбница ” и поддържа митингите на жителите от самото им начало
Лидерът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов настоя протестиращите пред Столична община притежатели на парцели по бул. " Ломско шосе " да бъдат неотложно признати от отрасловия заместник-кмет Ирина Савина. Гражданите се събраха пред входа на Столична община преди днешната сесия на СОС, с цел да изразят за следващ път недоволството си от ниските оценки на парцелите им, които следва да бъдат отчуждени, поради разширението на булеварда. Калоян Паргов, който поддържа протестиращите още от началото на недоволството им през лятото и участва на митингите им, и общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов разговаряха с жителите и през днешния ден пред Столична община. А по-късно, при започване на сесията на СОС, водачът на социалистите в София прикани кмета Йорданка Фандъкова да обърне внимание на недоволните хора и да направи по този начин, че те да бъдат признати и изслушани от отрасловия заместник-кмет.

" С сътрудниците от Българска социалистическа партия приветстваме инфраструктурните планове, които вземат решение избрани проблеми на града, и най-много разширенията на булевардите, помагащи за справяне със тапите, само че дано това да не бъде за сметка на жителите, сподели Калоян Паргов. -

Всеки човек, чийто парцел предстои на отчуждаване, би трябвало да получи заслужено обезщетение. Не считам, че цена от 15 стотинки на квадратен метър е съществено отношение към хората в града. Нещо повече, това е насмешка с жителите на София. Затова упорствам тези хора, които стоят на студа пред общината и търсят правдивост, да бъдат неотложно признати, изслушани и да бъде открит метод те да получат съответна оценка на парцелите си. Защото казусът с " Ломско шосе " надалеч не е единствен и неповторим. Същите проблеми има с разширението на Околовръстното шосе – новите 5 км – с жителите от " Горубляне ", както и на много други места. Управляващите в Столична община нямат право да погазват по този метод законите на Република България и най-много Конституцията ".

Според Владимир Петров, който беше претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Връбница " и поддържа протестиращите жители от началото на недоволството им, ръководещите в Столична община въобще не се интересуват от проблемите на хората. " Тяхната цел беше да завоюват изборите непременно и го направиха по всевъзможен начин, разяснява той. - Сега нито кметът Фандъкова, нито който и да е различен от администрацията обръща внимание на протичащото се. Гласът на хората е глас в пустиня. Настоявам отрасловият заместник-кмет да излезе и да изясни пред жителите по какъв метод са оценени парцелите им и по какъв начин са стигнали до цена от 15 стотинки на квадратен метър в случай, че лицензиран оценител не е ходил на място ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР