Целта на тези консултации е да се мобилизират институции, партии,

...
Целта на тези консултации е да се мобилизират институции, партии,
Коментари Харесай

Румен Радев: Не трябва да се допускат машинации на изборния процес зад паравана на здравните мерки

Целта на тези съвещания е да се активизират институции, партии, цивилен организации, с цел да търсим дружно най-хубавите решения, които подсигуряват здравето на жителите, конституционното им право на избор и доверието им в изборния развой. Изключително значимо е да се избегне опцията за измами и операции на изборите зад паравана на здравните ограничения. Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който през днешния ден одобри на „ Дондуков “ 2 партия „ Алтернатива за българско възобновление “ (АБВ).

В срещата, която е част от консултациите на президента с непредставени в Народното събрание политически обединения, присъединяване взе и вицепрезидентът. Редица въпроси, касаещи машинното гласоподаване, времето за доставка на устройствата, одитиране, инспекции, предпазване, превоз към момента остават открити, акцентира при започване на срещата Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

По думите му единствено навременната и налична информация за цялостната организация на процеса, както и за всички ограничения ще дадат опция на жителите да се почувстват предпазени и да гласоподават.

От политическата партия показаха, че провеждането на парламентарните избори би трябвало да бъде в два дни. Като допустими дати бяха посочени 15-16 май. Според водача на АБВ Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в по този начин извършени изборите, биха облекчили работата на изборната администрация, биха дали опция за по-мащабно имунизиране на хората при тяхно предпочитание и биха понижили опцията от допускане на безпорядък в изборния развой.

Държавният глава Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на съобщи, че за избори в два дни се обрисуват два казуса. Първият е обвързван с логистичното натоварване, а вторият и по-голям – с всеобщото съмнение на обществото по отношение на опазването на сигурността на вота. Действията по машинното гласоподаване се подхващат сериозно късно, само че това не значи, че би трябвало да се поражда съмнение в него, тъй като то е призвано да реши два съществени казуса в изборите – високият дял на недействителни бюлетини и машинациите по време на броенето и оформянето на протоколите, разяснява Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Държавният глава добави, че до момента изпълнителната власт е абдикирала от машинния избор, като целеустремено е трансферирала отговорността си към Централната изборна комисия. Всеки български жител има конституционното право да взе участие в изборния развой, без значение от страната, в която се намира, по тази причина партиите и страната би трябвало да подтикват изборната интензивност, прикани още Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Затова не е належащо да се чака президентският декрет за насрочване на изборите, с цел да стартира осведомителна акция освен за сигурността на жителите в изборния ден, само че и за всеобщо гласоподаване и в България, и в чужбина, разясниха участниците в срещата. Сред другите ограничения, които „ Алтернатива за българско възобновление “ предложиха за гарантиране на транспарантен избирателен развой, бе видеонаблюдението в секциите да стартира 24 часа преди началото на изборния ден до окончателното проявление на протоколите. Това ще даде опция на наблюдаващите и покровителите да наблюдават изборния развой.

От АБВ предложиха и увеличение на пълномощията на общинските изборни комисии. Според вицепрезидента би трябвало да продължи разискването на тематиката за еднакъв достъп на всички политически обединения до медиите в границите на предизборната акция. Сегашната уредба е инструмент на опълчване, разясниха на срещата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР