„Целта на Северна Корея е да установи равновесие с военните

...
„Целта на Северна Корея е да установи равновесие с военните
Коментари Харесай

Извънредно от Пхенян! Ким Чен-ун разкри каква е истинската цел на Северна Корея

„ Целта на Северна Корея е да откри равновесие с военните сили на САЩ”, съобщи Ким Чен-ун, представен от локалната организация КЦТА.

Официалното известие идва ден откакто севернокорейският водач Ким Чен-ун издаде заповед за опит с балистична ракета, която прелетя над Япония.

„ Нашата последна цел е да накараме техните водачи повече да не се осмеляват да заплашват КНДР с военни варианти”, добавя още той. В известието се споделя още, че КНДР ще приключи нуклеарната си стратегия, макар наложените наказания . „ Въпреки безкрайните интернационалните наказания страната съвсем съумя да построи нуклеарните си сили”, споделя още той.

В изказването Ким Чен-ун призовал за общодържавни старания, с цел да може Северна Корея да реализира задачата си да се снабди с „ благоприятни условия за нуклеарен контраудар, с който Съединени американски щати да не могат да се справят”.

В отговор на това известие Съединени американски щати насочиха предизвестие за прибягване към военни разновидности, като по този метод дадоха да се разбере, че търпението им за дипломация се изчерпва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР