Целта на протестиращите провалени политици е ГЕРБ да бъде разрушена.

...
Целта на протестиращите провалени политици е ГЕРБ да бъде разрушена.
Коментари Харесай

Цветомир Паунов: Служебно правителство означава хаос и безвремие

Целта на протестиращите провалени политици е ГЕРБ да бъде разрушена. Президентът Радев непрестанно повтаря, че желае господство на закона и правова страна, само че не помни опита си с раздаването на присъди. Спомнете си това „ остава ви още една седмица “ към народните представители.
Това съобщи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на регионално заседание на ГЕРБ – Враца. На събитието участваха още депутати, кметове, съветници, представители на общинските структури, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ.
„ Радев желае оставка на законно определеното държавно управление и на основния прокурор. Това е в безусловно несъгласие с Конституцията и правилото за разделяне на управляващите. Само тези дейности би трябвало да ви приказват за това, че този човек и хората, които заставам зад него, са доста рискови за страната. Не желая да си представям какво ще се случи, в случай че се стигне до служебно държавно управление. Изпадаме в безпорядък и безвремие “, разяснява Цветомир Паунов.
„ Намираме се в комплицирана и необикновена политическа конюнктура. Пандемията докара до рецесията в доста браншове в страната. Но тази рецесия е доста добре употребена от всевъзможни политически и неполитически субекти в актуалната обстановка. Този общ фронт, който се образува против ГЕРБ, е фронт освен от сегашни и някогашни политици, само че и от хора с накърнени стопански ползи. Личности, намиращи се в Дубай и Сърбия “, съобщи инж. Петя Аврамова, регионален координатор на ГЕРБ – Враца и министър на районното развиване.
„ Предсрочни избори не би трябвало да има! Идните месеци би трябвало да стигнем до всеки един човек и хората да чуят от нас за това, което прави министър-председателят Бойко Борисов, какво прави държавното управление, нашите кметове и всичко, което е в интерес и изгода на хората. Да намерим рационален разговор “, прикани Аврамова.
„ Европейска комисия предлага бюджет за всеки 7 години, а за идващия програмен интервал 2020-2027 година той е по-висок от този, който страната ни има сега. От това проличава доверие в българското държавно управление, в институциите, в метода, по който се изразходват средства. Това, което направи министър председателят Борисов, е без казус. Освен, че съумя да отбрани повече средства за България, контракти и 200 млн. евро целеви дотации за Северозападния район. Вярвам, че вярното им разходване ще направи по този начин, че хората да спрат да напущат този район. Най-трудното мина и това е с помощта на ГЕРБ и министър-председателя Бойко Борисов “, безапелационен бе евродепутатът Андрей Новаков.
„ Трябва да накараме хората да се замислят – какво става след оставка? В реалност обстановката е спешна. Но при едно служебно държавно управление ще има повече реваншизъм, в сравнение с работа “, показа Владимир Уручев, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП в интервала 2007-2019 година
Народният представител Красен Кръстев акцентира, че Парламентарната група на ГЕРБ е единна и изрази убеденост, че мандатът ще бъде приключен сполучливо.
По време на срещата бяха спазени всички противоепидемични ограничения, предложени от здравните служби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР