Целта на Ливърпул е нито един отбор да не желае

...
Целта на Ливърпул е нито един отбор да не желае
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нашата основна цел сега е нито един отбор да не ни иска за противник

Целта на Ливърпул е нито един тим да не желае да играе против мърсисайдци, съобщи мениджърът на клуба Юрген Клоп. Специалистът приказва за медиите преди 1/4-финалния реванш от Шампионската лига против Бенфика. Миналата седмица Ливърпул се наложи с 3:1 в Лисабон.

" Бяхме доста положителни, когато гостувахме на Бенфика. Мачът ми хареса. Нашата съществена цел в този момент е нито един тим да не ни желае за съперник. Желаем да бъдем нападателни във футболно отношение и да се отбраняваме добре.

Трябва да знаем повече за метода, по който желаеме да играем. Следващият ни мач от шампионата няма никакво значение, откакто на следващия ден имаме различен дуел. Нямаме контузени и би трябвало да забележим кой ще бъде пресен. Смятаме, че срещата е извънредно значима.

Миналата година мъчно се класирахме за Шампионската лига, а в този момент имаме шансове да отидем на полуфинал. Това е необикновено. Резултатът от предходната седмица е добър, само че в случай че те ни отбележат един гол, обстановката става друга ", сподели Клоп.
 Гуардиола: Гледането на играта на Ливърпул е наслаждение
Гуардиола: Гледането на играта на Ливърпул е наслаждение

" Гордея се с моя тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР