Целта на изборите е не да се направи парламент, а

...
Целта на изборите е не да се направи парламент, а
Коментари Харесай

Борисов: Елате ме изчегъртайте, да видя как става

Целта на изборите е не да се направи парламент, а да се сформира ръководство . Това съобщи министър председателят в оставка и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в умозаключение на Националния съвет на ГЕРБ.

Истински се надявах, откакто толкоз желаеха да ръководят, тъй като задачата на едно политическо съревнование е да управляваш . То не е да свалиш някого, да си срещу някого или да си в съпротива. Сериозните партии желаят да ръководят, а когато е парламентарна република и изборите са мажоритарни, най-естествено е водачът на партията да стане министър председател, уточни Борисов.

Искат да ни изчегъртат. Обирайте си думите, прикани той и настоя ГЕРБ да бъдат господари на изразите. Той недоумява какво значи изчегъртване. " Елате ме изчегъртайте, да видя по какъв начин става ", настоя той.
 Слави Трифонов: Трябва да бъде изчегъртано това, което направи ГЕРБ
Слави Трифонов: Трябва да бъде изчегъртано това, което направи ГЕРБ

Българска социалистическа партия беше най-слабата и беззъба съпротива

Борисов се надява новото държавно управление да обезпечи почтени избори. Няма гаранция за вота, означи той , като се надява хакери да не влязат в машините и да не създадат пакост. Нашите представители в изборните комисии доста деликатно да наблюдавате и да броите, настоя Борисов.

Бъдете обрани, дано бъдем градивни - каквито и измами да вършат, нищо не се е случило. Ако са такива резултатите, отново ли ще приказваме - с този не желае, с този не мога. Това е пагубно за страната, а има да се взимат значими решения, уточни министър председателят в оставка.

Според него служебното държавно управление няма да бъде отговорно за нищо, тъй като ще се управлява от президента Румен Радев . Ако народът отново по този начин ни подреди, не е хубаво да сме в обстановка на неприязън, настоя Борисов. По думите му хората желаят да виждат страната съвременна, а не помнят Южната дъга и Горубляне.

" Пълна готовност, доброжелателно и твърдо, с цел да можем да отстоим евроатлантическите позиции и както сподели Цветанов, уверен евроатлантик - да действаме внимателно ", прикани Борисов.

Смисълът е да покаже, че ГЕРБ има доста хора, които могат да се оправят на всевъзможни постове. Нека не се чувствате , че не всички са оценени по равно, обърна се той към членовете на Националния съвет. Новият политически водач сътрудника Трифонов през вчерашния ден май се заяде с мен, че изборите костват 150 млн. да, те могат да костват 130, 140 млн., само че при всички случай са над 100, означи Борисов.

За това упрекът ми към тях не е бил недодялан, регистрира Борисов и добави, че не е това сметката и не е в нея разликата, а разликата е, че се изгубиха месеци наред без да имаме ръководство.

Борисов се похвали с миграционната рецесия като един от триумфите на ГЕРБ. Ние не допуснахме българите да пострадат по този начин както цяла Европа и не допуснахме по време на гръцката и международна рецесия да пострадат банки и финансови институции, регистрира той. ГЕРБ не позволени тоталния локдаун на страната. Не инцидентно Костадин Ангелов ми го искахте за лидер във всички райони, похвали се Борисов.

За членове на контролната комисия на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов предложи Михаела Крумова, Александър Иванов, Бранимир Георгиев, Любомир Перчинков, Галя Желязкова и Полин Гълъбова. Те бяха утвърдени от членовете на Националния съвет на ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР