„Целта на ГЕРБ е да се върне отново на власт,

...
„Целта на ГЕРБ е да се върне отново на власт,
Коментари Харесай

Свиленски: Ако извадят БСП от коалицията, правителството пада

„ Целта на ГЕРБ е да се върне още веднъж на власт, да се прилепи към ръководството. Не е удобно да си в съпротива при ръководство, което ревизира и проверява твоите покупко-продажби “, счита той и изясни, че това, че викал „ оставка “ към премиера Кирил Петков на Шипка било нечиста сделка. „ Кой е хвърлял снежните топки е работа на службите за сигурност “, добави Свиленски.

По думите му няма разграничаване от страна на Българска социалистическа партия към президента Румен Радев. Нямало разделяне и несъгласие – това били спекулации.

Що се отнася до оставката на военния министър Стефан Янев той увери: „ Няма напрежение в държавното управление. Смяната е естествена процедура, когато сред министър и министър-председател има някакви несъгласия. Едва ли Кирил Петков би се съобразил с което и да е напътствие на посолство. Факт е, че една част от нещата могат да бъдат казани за публиката, а друга част не могат и не би трябвало да бъдат казани “.

Георги Свиленски означи, че Кирил Петков не е политик с опит, а е човек от бизнеса. Направи съпоставяне сред него и Нинова: „ Не може да очаквате държание от него като от професионални политици като Корнелия Нинова “.

„ България ще загуби от глобите против Русия. Загубите, които ще понесем и от енергоносителите, и от туризма за страната ни, са доста. България като история е най-пряко обвързвана с Русия. Това, което прави Путин е неприемливо “, разяснява още Георги Свиленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР