Целта на форума е да се разгледа както влиянието на

...
Целта на форума е да се разгледа както влиянието на
Коментари Харесай

На 4 декември ще се проведе Дискусионен форум „Образованието – кл...

Целта на форума е да се прегледа както въздействието на образованието върху демографските процеси у нас, по този начин и отражението на демографската рецесия върху просветителната ни система.

 

Събитието ще бъде намерено от доктор Калоян Паргов – ръководител на УС на СИНПИ, проф. д.н. Борислав Борисов – ръководител на УС на КПВО и господин Валентин Съйков – ръководител на УС на ГИ България 2050.

 

Встъпително слово ще направи господин Красимир Вълчев – ръководител на Комисията по образованието и науката на Народно събрание.

 

Поканен е и министърът на образованието и науката проф. доктор Галин Цоков.

 

Доклади ще изнесат доцент доктор Красимира Славева – член на УС на Съюза на учените в България, проф. д.т.н. Маруся Любчева – член на УС на Черноморски институт и проф. д.н. Борислав Борисов, доцент доктор Алексей Пампоров от Института по философия и социология към Българска академия на науките и учител в СУ „ Св. Климент Охридски “, доцент доктор Спас Ташев – началник на Департамента по демография в Института за проучване на популацията и индивида към Българска академия на науките и дипломат Владимир Данчев – ръководител на УС на Българо-финландско сдружение за другарство.

 

В дискусионната част ще вземат присъединяване представители на висшето и междинното обучение, на читалищното дело, на синдикатите, специалисти в региона на науката, образованието и демографията, психолози, общественици и депутати.

 

Форумът ще се организира от 11.00 часа в Литературен клуб „ Перото “ - НДК.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР