Целта, която си поставяме е висока, да дадем една истинска

...
Целта, която си поставяме е висока, да дадем една истинска
Коментари Харесай

Още 2 партии влизат в БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА: Атанас Зафиров

" Целта, която си слагаме е висока, да дадем една същинска лява опция на българските жители, да спрем разпада на държавността, да дадем път на смяната, да дадем път на новото, на лявото в българския политически живот. На дясното безвремие ще бъде комплициран край. С нашата експертиза, с нашия опит, с нашата последователност, която има в нашите листи. Те са комбиниране на младост, възторг, опит на парламентаристи. Всичко това е поръчка и причина за един сериозен триумф ". С тези думи се обърна и.ф.  ръководител на БСП Атанас Зафиров при регистрацията на листата на " БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " в 25 -ти МИР. Той изясни, че  това е последната листа в страната, дружно с тази в София област, които се записват,  с което се затваря цикъла по регистрация.

" Нашата коалиция записва цялостни листи в цялата страна. Не се сбъднаха прокобите по какъв начин социалистите отказвали да влизат в листите, по какъв начин имало протест. Нищо сходно, за първи път от доста години има хора, които не съумяха да влязат в листите макар желанието ", съобщи социалистът.

Зафиров благодари на всички сътрудници от обединението за високата съдружна просвета, за това че са съумели да се напаснат по най-подходящия метод въз основата на разбор, на мощни и слаби страни, на съответните райони. " В тях има посланичество на всички партии от обединението. Всяка партия получи почтено посланичество в тези листи ", сподели още той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР