Целта, която си поставихме на тези избори е да се

...
Целта, която си поставихме на тези избори е да се
Коментари Харесай

Нинова: На хората им омръзна от ГЕРБ, БСП е единствената алтернатива

" Целта, която си поставихме на тези избори е да се разгради моделът ГЕРБ в локалната власт и да стартира смяната изпод нагоре. Напът сме тази цел да я изпълним. Най-яркият образец е в София. 18 години ръководство на ГЕРБ в София към този момент ги няма и нашият претендент отива на балотаж, имам вяра, че ще го завоюва. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг.

" Почти на всички места по предварителна информация вотът за партийните листи е нараснал по отношение на последнитеизбори. Българска социалистическа партия се връща с нараснало доверие. В няколко десетки общини печелим на първи тур и в още повече от това отиваме на балотаж ", съобщи тя.

" На хората им омръзна моделът ГЕРБ. С времето ние доказахме на хората, че сме поредни и кардинални в битката със задкулисието. Трябваше да мине време хората да се убедят в това. Ние чакахме абсурдът с машините да се отрази като намаление на изборната интензивност, само че това не се получи ", сподели още Нинова.

" Четиримесеца ГЕРБ и ПП-ДБ си играят на съпротива и все си стоят дружно. Българска социалистическа партия остана единствената опция на този вид ръководство, на сглобките и задкулисието ", заключи тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР