Целта е получаването на подкрепа на позицията на Тереза Мей

...
Целта е получаването на подкрепа на позицията на Тереза Мей
Коментари Харесай

Великобритания започва подготовка за предсрочни избори през ноември

Целта е приемането на поддръжка на позицията на Тереза Мей по Brexit

Екипът на английския министър председател Тереза Мей започна подготовка за осъществяване на предварителни парламентарни избори през ноември, заяви вестник " Съндей Тайм ". Целта е приемането на поддръжка на позицията на Мей по Brexit и запазването на премиерския й стол.

Стимул за такова решение бе неофициалната среща на върха в Залцбург. Целта на предварителните избори е да притегли публичната поддръжка за новия проект за деяние по Brexit, добавя вестникът, представен от БГНЕС.

Изданието написа също, че обкръжението на Мей е решило да понижи вътрешната съпротива против министър-председателя до хипотетичните избори. Според обявата един от доближените й министри е декларирал, че Мей евентуално ще подаде оставка през лятото на 2019 година, в случай че членовете на кабинета не се опитат да я сменят в този момент.

Англия ще напусне Европейски Съюз на 29 март 2019 година Преговорите за изискванията на евакуиране на Англия от Европейски Съюз не престават от лятото на предходната година и към момента не са довели до забележителен прогрес. Наскоро в английските медии се появиха подозрения, че резултатът от договарянията може да бъде неналичието на съглашение. / Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР