Целта е да се улесни висококачественото развитие на обмена на

...
Целта е да се улесни висококачественото развитие на обмена на
Коментари Харесай

Китай ще позволи безвизово влизане за Франция, Германия, Италия, Холандия, Испания и Малайзия

Целта е „ да се улесни висококачественото развиване на обмена на китайски и задграничен личен състав и отварянето на високо равнище към външния свят “, сподели представителят на външното министерство Мао Нинг на всекидневен брифинг.

Строгите пандемични ограничения на Китай, които включват наложителна карантина за всички идващи, обезсърчиха доста хора да посещават в продължение на съвсем три години. Ограниченията бяха отстранени при започване на тази година, само че интернационалните пътувания към момента не са се върнали до равнищата отпреди пандемията.

Преди това Китай разреши на жители на Бруней, Япония и Сингапур да влизат без виза, само че спря това след Коронавирус -19 огнище. Той възобнови безвизовото влизане за Бруней и Сингапур през юли, само че не го направи за Япония.

През първите шест месеца на годината Китай записва 8,4 милиона влизания и излизания от чужденци, съгласно статистиката за имиграцията. Това се съпоставя с 977 милиона за цялата 2019 година, последната година преди пандемията.

Правителство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР