Целта е да се опитаме с всички парламентарни групи и

...
Целта е да се опитаме с всички парламентарни групи и
Коментари Харесай

Съдбата на третия мандат: Единствено Красимира Катинчарова се отзова на поканата на ИТН

Ц елта е да се опитаме с всички парламентарни групи и самостоятелни депутати да проведем диалози, с които да установим дали можем да се обединим към управническа стратегия. Ако има законодателство и цели, които са общи като цели, по-късно са диалозите за държавно управление. Това сподели ръководителят на парламентарната група (ПГ) на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов при започване на първата среща в опит да се сформира кабинет с третия мандат.

Разговорът трябваше да бъде с шестима народни представители, напуснали някогашната ПГ на „ Величие “. Дойде единствено Красимира Катинчарова, която сподели, че е упълномощена от сътрудниците си да приказва от тяхно име, защото те не са съумели да участват през днешния ден.

Радвам се на метода ви да приказваме за политики, а не за хора, съобщи Катинчарова. Има един въпрос от изключителна значимост – ние внесохме в Народното събрание проекторешение за създаване на АЕЦ " Белене " благодарение на украинската страна, уточни тя и по този начин откри диалог по тематика енергетика, която била значима за тях.

Вчера президентът Румен Радев разпореди на Има Такъв Народ да уточни претендент за министър председател, а от партията обявиха, че от през днешния ден стартират диалози с останалите партии и самостоятелни депутати.

Предвидената за през днешния ден среща с самостоятелните депутати от Движение за права и свободи се отсрочва за на следващия ден.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР