Целта е да не каже някои неща, които да бъдат

...
Целта е да не каже някои неща, които да бъдат
Коментари Харесай

Йово Николов: Божков е сключил сделка с прокуратурата

Целта е да не каже някои неща, които да бъдат употребявани против Борисов и хората, които са му разрешили да завоюва едни 700 млн. лв. от хазарта, разяснява журналистът

" Политическата конюнктура е такава. Това, което Васил Божков знае, към този момент го е казвал. Аз мисля, че е по-важно какво Божков няма да каже. През последните 3 години той имаше доста постове и даде изявленията. Обвини Бойко Борисов и Владислав Горанов. Защитната му теза е, че е бил рекетиран “.

Това сподели в ефира на bTV журналистът Йово Николов.

" След като се смени властта в прокуратурата – Иван Гешев беше отхвърлен, а Борислав Сарафов стана изпълняващ длъжността основен прокурор, делата против Борисов внезапно започнаха да падат. Беше закрито делото " Барселонагейт “, беше закрито делото за кюлчетата. Това дело, по което би бил очевидец Божков, е едно от последните съществени обвинявания против Бойко Борисов и неговите дейности като министър председател “, разяснява той.

" Смятам, че има една обстановка, в която Борисов би трябвало да бъде " изпран “ преди да бъдат признати измененията в Конституцията, които засягат основния прокурор и правосъдната система. Конституционното болшинство е с водач Делян Пеевски. Подозренията са, че той управлява прокуратурата и част от правосъдната власт. Това конституционно болшинство не е от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, а от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане “, сподели журналистът.

" Смятам, че Божков е сключил сделка с прокуратурата, с цел да не каже някои неща, които да бъдат употребявани против Борисов и хората, които са му разрешили да завоюва едни 700 млн. лв. от
хазарта “, разяснява още Йово Николов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР