Целта е да намали производствените разходи, а трансформацията на бизнеса

...
Целта е да намали производствените разходи, а трансформацията на бизнеса
Коментари Харесай

Ford ще съкрати 3800 служители в Европа

Целта е да понижи индустриалните разноски, а трансформацията на бизнеса е нужна заради бързо изменящите се пазарни условия и увеличението на броя на съперниците в промишлеността за електрически транспортни средства, се споделя в прессъобщение на компанията.

„ Ford в Европа… подхваща идващите стъпки, с цел да трансформира бизнеса си в отговор на бързо изменящите се пазарни условия и възходящия брой съперници, навлизащи на пазара на електромобилите… Плановете включват премахването на почти 3800 работни места, с цел да се сътвори по-икономична и конкурентна конструкция на разноските за Ford в Европа. Сега Ford ще се съветва със своите обществени сътрудници в цяла Европа с желанието да реализира съкращения на работни места посредством стратегии за доброволни съкращения. "

Компанията споделя, че ще освободи 2800 чиновници в инженерния си отдел до 2025 година, поради прекосяване към напълно електрически задвижвания и опростяване на транспортните средства.

Съкращаването на още към 1000 чиновници ще бъде осъществено в административното, маркетинговото, комерсиалното и дистрибуторското звено.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР