Целият този етюд, който се разиграва – ще правим лифт,

...
Целият този етюд, който се разиграва – ще правим лифт,
Коментари Харесай

Новата Година Дойде С Тотален Шок За Бойко Борисов! Министрите Изтръпнаха, Преди 2 Мин Бтв Гръмна С Информацията, Че Няма Да

„ Целият този очерк, който се разиграва – ще вършим въжен превоз, няма да вършим въжен превоз, ще вървим по нощните заведения да ревизираме за звук, в Банско няма да вървим. Това демонстрира, че няма политика, демонстрира некадърност да се отговори на упованията ”, аргументира се Петков.

Той разяснява и изявление на премиера Бойко Борисов, че вотът на съмнение от Българска социалистическа партия ще бъде „ вадене на кирливи ризи ”.

„ Вадят суджуци, водят плочки на НДК, вадят депутати от Народното събрание за щяло и нещяло. Те имат единствено кирливи ризи, какво чакат да извадят ”, сподели Петков. По думите му сходни причини от страна на премиера са нелепи и са индикатор за натрошаване на ръководството.

По мотив президентското несъгласие на антикорупционния закон Петков съобщи, че законът също би трябвало да бъде преразгледан.

„ Вече имаме един машинален общ брой в ДАНС с доста противоречив резултат. Огромната България построява трета работа за потребление на СРС-та ”, посочи Петков. Според него новото антикорупционно звено ще бъде директно подвластно от болшинството в Народното събрание, тъй като точно то ще избира управлението му. Румен Петков добави, че президентът най-вероятно ще сезира и Конституционния съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР