Целият свят се чуди какво се случва с Кралица Елизабет

...
Целият свят се чуди какво се случва с Кралица Елизабет
Коментари Харесай

Какво се случва с болната Кралица Елизабет II?

Целият свят се чуди какво се случва с Кралица Елизабет II, откакто анулира последните си два виртуални уговорката през вчерашния ден. Кралски източници разкриха, че тя още звучи „ малко прегракнала “ и „ настинала “ по време на изолацията си, откакто даде позитивен тест за COVID-19.

95-годишният монарх, анулира виртуални задължения и във вторник, тъй като не се усещаше задоволително добре, само че е имала телефонна визита с премиера на страната Борис Джонсън в сряда, написа vesti.bg.

Източници споделиха пред Daily Mail, че вчерашната анулация на задължения се е случила, тъй като кралицата „ разбираемо към момента звучи настинала “, само че подчертаха, че няма нищо притеснително и тя наподобява оздравява.

Докато Елизабет II продължава да си почива в двореца Уиндзор, един от източниците споделя, че тя се усеща по-добре и „ фамилията е решително, че тя ще се възвърне изцяло “, макар че остава под „ непрекъснато наблюдаване “.

В Бъкингамския замък се надяват, че кралицата ще е задоволително добре, с цел да участва на дипломатическия банкет идната седмица – едно от най-големите събития в кралския календар, което ще се организира в Уиндзор за първи път от 2019 година

Вместо огромното събитие в Бъкингамския замък за към 1000 души личен състав на посолства, ще бъде по-малък банкет, изискващо костюми и коктейлни рокли. Но все пак кралицата ще би трябвало да се срещне със стотици хора и да прекара на крайник към час. Една от вариантите е тя да се появи на събитието за малко, оставяйки „ усмивките и ръкостисканията “ на други членове на кралското семейство, в това число принц Чарлз и херцогиня Камила и принц Уилям и херцогиня Катрин.

Освен това монархът би трябвало да участва и на службата за Общността на нациите в Уестминстърското абатство на 14 март. Кралицата също така се надява да може да отиде на благодарствената работа в абатството за живота на починалия ѝ брачен партньор херцодът на Единбург на 29 март, съвсем година след гибелта му на 99-годишна възраст.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР