Целият Столичен общински съвет (СОС) бяхме поканени от кмета на

...
Целият Столичен общински съвет (СОС) бяхме поканени от кмета на
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Терзиев забрани онлайн излъчването на обсъждането на бюджета днес

Целият Столичен общински съвет (СОС) бяхме поканени от кмета на София Васил Терзиев на работа среща в залата на СОС да обсъдим оферти план за бюджет на Столичната община за 2024 година.

" Въпреки настояването на нашата група, на сътрудниците от Българска социалистическа партия и на другите групи да се излъчва онлайн работната среща, кметът Терзиев еднолично забрани това, заяви пред медиите общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според това е безусловно невиждано. При всичките заявления за гласност и бистрота кметът Терзиев забрани излъчването на разискванията на бюджета. 

Кметът Терзиев си потегли на 15-ата минута от разискването, откакто общинските съветници от ГЕРБ Татяна Георгиева и Мирослав Боршош му зададоха въпроси по бюджета на Столичната община, заяви още Георгиев.

По думите му първият въпрос, на който Терзиев не е дал отговор, е бил " ще има ли най-малко една нова детска градина в бюджета за следващата година отвън тези, които от ГЕРБ са възнамерявали ".

" Два пъти сподели, че не знае, на третия път стана, фръцна се и си потегли от работната среща ", сподели Георгиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР