Целият район и околностите - смея да твърдя, че всичко

...
Целият район и околностите - смея да твърдя, че всичко
Коментари Харесай

Проверихме сигнал от бащата на Сашко, екстрасенс му казал къде е

„ Целият регион и покрайнините - дръзвам да настоявам, че всичко е претърсено. Сигнали непрестанно се получават на телефон 112. Съвместно с сътрудниците от регионалната дирекция оказваме подпомагане всички тези сигнали да се ревизират. Оказано е нужното подпомагане и с видеонаблюдението, само че до този миг за жалост нямаме индикация, че момчето някъде се е появявало “, сподели Мартин Жлябинков, секретар на община Перник.

Един от сигналите, които са ревизирали е от 01:30 ч. тази нощ. 

„ Имаше сигнал от бащата в обществените мрежи, че екстрасенс му е споделил, че момчето се намира над старите гробища в кв. „ Бела вода “. Организираха се оперативно-издирвателните действия. Претърси се региона, само че нямаше позитивна нотка, че момчето може да е било там.

Община Перник разполага с над 270 камери, а хората, които имат частни такива също оказват подпомагане. Камерите се следят през всичките дни до момента, само че на нито една от тях не е видян Александър. 

Порверени са и клиповете в обществените мрежи, за които се счита, че може да са на момчето. За страдание обаче е открито, че това не е той, заяви БТВ.

„ Такава огромна интервенция не помня скоро да е провеждана. Дай Боже, развръзката да бъде щастлива и да се откри Александър “, надява се секретарят на общината. 

Не са намирани и никакви движимости на малкото момче. Проверяват се и камерите в обитаемоте места към Перник, само че още веднъж без резултат. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР