Целият ни живот е числа. Те цялостно ни влияят –

...
Целият ни живот е числа. Те цялостно ни влияят –
Коментари Харесай

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Целият ни живот е цифри. Те изцяло ни въздействат – без значение дали имаме вяра в тях или не. Ето за какво, в случай че желаете да привлечете пари, благополучие и шанс, станете другари с тях!
Нумеролозите споделят, че числата и комбинациите от цифри могат да привлекат желанията, да ускорят процесите и даже времето. Визуализирайте и… ги повтаряйте, в случай че желаете да ускорите процеса.
Може би закъснявате за значимо събитие, а към момента нямате превоз. Или не са ви останали безусловно никакви пари, а на работа са ви забавили с заплащането?
Опитайте да разрешите проблемите си, като си повтаряте следните цифри:

Числото „ 2 “ ще умножи вашите старания, а „ 0 “ ще понижи силата на реакция. Това е доста потребно, когато желаете да постигнете баланс в нещо.
Повтаряйте си „ 4 “, в случай че пък желаете да забавите процеса. Например, синът ви бърза да се ожени, само че към момента не сте подготвени за толкоз значимо събитие. 4 е квадрат, т.е. фигура с равни страни. Където и да отидете, на всички места е едно и също – закъснение и непоклатимост. Повтарянето на цифрата ще докара до бързи резултати.
Повтаряйте си „ 7 + 1 “, в случай че желаете да добавите нещо. Няма значение какво – дали става въпрос за пари, пътешестване и даже фенове, все едно. 7 е с мистериозно деяние, 1 е цел и сила, а 8 (7 + 1) е безконечност.

Повтаряйте си „ 10 – 1 “, в случай че желаете да извадите нещо. Например, броя на проблемите или личното си тегло. 9 е цифрата на смяна.
Повтаряйте си “40 ”, в случай че желаете да изградите или подновите нещо. Това може да бъде нов дом, връзка с сътрудник или началник.
Повтаряйте си „ 44 “, в случай че в противен случай, нещо би трябвало да бъде унищожено.
Числото 4 наподобява на цип. Две четворки – това са два квадрата, които се наслагват един върху различен и разрушават цялата непоклатимост: ъглите стават осем, 8 – безконечност. Всичко това води до заличаване.

Повтаряйте си „ 21 “, в случай че желаете ориста да ви донесе благополучие, шанс и лекост. И по този начин, нумерологичното значение на думата “щастие ” е 21!
Повтаряйте си „ 91 “, в случай че нямате задоволително време. 9 – смяна и край, 1 – скорост и старт. Тоест, оказвате цялостно покритие на цикъла от време.
Между другото, магьосниците считат, че 911 е освен номер за незабавни случаи, само че и апели към Вселената! Вярвате или не – зависи от вас!
Инфо: bukvarche

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР