Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата.

...
Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата.
Коментари Харесай

Слави Трифонов в Лондон: Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата

Целият честен и първокласен потенциал се е изнесъл от страната. Политиците съставляват сега извънредно корумпирана, много непрофесионално проведена и много неморална категория хора.
Това съобщи Слави Трифонов в Лондон, където дружно с един от сценаристите на шоуто му - Тошко Йорданов, се срещнаха и разговаряха с към 150 български студенти.

" В България хората са със самосъзнанието, че могат да нарушават разпоредбите. И по този начин се е зародило едно общество, от което вие да не споделям, че сте избягали, само че сте се махнали. Софийският университет е на 500-и-не-знам-си-кое място измежду университетите. Че кой ще желае да върви да учи в унивреситет, който е на 500-и-не-знам-си-кое място? Ми този, който не може да пристигна в Лондон " , съобщи Трифонов.

Тъй като аз не съм пенкирел, взех решение да се обърна към сполучливи българи във света , съобщи Трифонов, допълвайки, че тези хора ще му оказват помощ в събеседването с претендентите, подали документи за присъединяване в бъдещия му план.

" Като видя какви българи се явяват, ще видя кой да е идващия ми ход. Не смятате ли, че е мое право да си изигравам ходовете един по един и да не изяснявам какъв ще ми е седмият ход? Обяснявам какъв ще е идващият ми ход ", съобщи той.

Трифонов разяснява, че задачата му е да се одобряват трите точки от референдума.

" Нищо не мога да предложа на никого. Цялата работа с обещанията е позорна. Хора, които те дефинират по обещанията, ме карат да се усещам извънредно малоумен като Хомо сапиенс, тъй като някакви хора имат вяра на обещания, защото желаят някой да ги лъже. Дошъл съм тук, с цел да се видя с тези младежи, тъй като са ме поканили, давам отговор брутално искрено на въпросите, които ми се задават, и считам, че по този начин е най-почтено. Нямам упоритост да обещая нищо. Не се изживявам като политик, тъй като не съм и не знам какво значи тази дума ", съобщи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР