Целият живот няма да ми стигне, за да се отблагодаря

...
Целият живот няма да ми стигне, за да се отблагодаря
Коментари Харесай

В „Медлайн“ върнаха живота на 32-годишната Вили

Целият живот няма да ми стигне, с цел да се отблагодаря на доктор Георги Крумов от болница „ Медлайн “. Този човек ми оказа помощ да родя щерка си Елиса, а неотдавна ме върна от оня свят, съобщи 32-годишната Вили Дичева.

Историята стартира преди 3 години, когато известният гинеколог ме оперира от ендометриозна киста на яйчника. Когато Вили потърсила консултация с него, знаела, че е болна от рак. Търси го със боязън и с вяра. Д-р Крумов поема случая, изяснява й, че диагнозата е неприятна, само че никога не онкологична.

Направи ми прелестна интервенция, след която нямах никакви гинекологични проблеми, само че и забременях, а през октомври родих момиченцето си. Нормалното протичане на моята бременност също е заслуга на доктор Крумов и на доктор Борислав Иванов от неговия екип, които следиха бременността ми и имат голяма роля за сполучливия излаз на събитията, съобщи пациентката.

Следващата й среща с медиците е във връзка животозастрашаващо заболяване – заразен развой с цирей в дребния таз, който стремително се популяризира към дебелите и тънките вътрешности. Вили е призната незабавно е оперирана от доктор Крумов и от доктор Иванов, само че поради огромната изчерпателност на възпалителния развой се включва и хирургът доктор Грую Мишев.

Сега на тях дължа живота си, имаше действителна заплаха инфекцията да се разрасне и да почина, те безусловно ме върнаха от отвъдното, споделя задъхано младата жена. Тя е впечатлена и от престоя в болница „ Медлайн “. „ През тези 7 дни, в които лежах тук, екипите на двете поделение – по гинекология и по хирургия, поставиха изключителни грижи за мен. Мога да кажа, че ме глезиха като малко дете. Така се убедих, че огромните експерти са и велики персони, които работят със сърцата си, отдадени са на специалността. Те следват задачата си - да избавят пациентите, да им подаряват години живот и да им вдъхват убеденост, даже когато болните са изгубили изцяло вяра “, показа Вили.

След като напуснала лечебното заведение, потърсила мениджъра доцент доктор Невен Енчев, с цел да му благодари и с цел да изрази възхищението от неговия управнически гений, че е съумял да притегли в болница „ Медлайн “ толкоз положителни експерти. Пациентите ще бъдат доста щастливи и удовлетворени, в случай че и в останалите лечебни заведения работят медици като тези, уверена е Дичева.

Надява се повече да не търси лекарска помощ за толкоз тежки болести, само че е сигурна, че в случай че отново й се наложи, ще се обърне на първо време към доктор Крумов и към болница " Медлайн ".. За мен той е величие в гинекологията, колкото и тривиално да звучи това, споделя тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР