Целият живот на Доналд Тръмп го е подготвял, не за

...
Целият живот на Доналд Тръмп го е подготвял, не за
Коментари Харесай

Тръмп има един трик в ръкава си, за да избегне съкрушителната присъда за измама в Ню Йорк

Целият живот на Доналд Тръмп го е подготвял, не за президентството, а за този миг – захласнат от правосъдни каузи и наказателни обвинявания в съда. Някои калкулации демонстрират, че той е завел над 3500 каузи през годините. Той знае уязвимостите на нашата правна система и няма проблеми да ги употребява.

Във Флорида не се е нуждаел от доста помощ. Той наподобява има непринуден съдружник в лицето на арбитър Айлийн Кенън по делото за секретните документи, която до момента или е отсъждала в интерес на Тръмп, или, като е отсъждала против него, е оставила отворена вратата да даде на Тръмп това, което желае по-късно. Това, което Тръмп желае, е закъснение. Съдия Кенън евентуално ще му го даде.

Във Вашингтон Тръмп твърди, че е толкоз ваксиниран от наказателна отговорност, че е можел да употребява Seal Team Six, с цел да убие политическите си съперници без последици. Тръмп си завоюва време с този проблем, в това число искане за повече време за петиция до Върховния съд. Ако той се провали по този въпрос, можете да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР