Целият Европейски съюз губи от това, че България и Румъния

...
Целият Европейски съюз губи от това, че България и Румъния
Коментари Харесай

Кючюк разкри ще се кандидатира ли за председател на ДПС и обяви: Пеевски показа, че може да решава проблеми и да лидира държавата

Целият Европейски съюз губи от това, че България и Румъния не са в Шенген. Така се подриват всички идеали на Европейски Съюз. Българската стопанска система също губи доста. Всички тези доводи би трябвало да се изкажат непосредствено, ясно и тъкмо. За мен приемането в Шенген постоянно е било държавна политика.  

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия евродепутатът от Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, който разяснява тематиката за приемането на България в Шенген и вътрешнополитическата обстановка страната. 

" Частичното присъединяване в Шенген беше отхвърлено преди време. Сега може би би трябвало да помислим за такова отчасти участие, като наложително получим съответна дата за пълноправно участие. Частичното участие има и редица клопки, от които също би трябвало да се пазим. Не можем да се съгласим на отчасти участие без да получим ясна и точна дата за пълноправно участие. Ако се съгласим на отчасти участие с заричане - някой ден ще влезете напълно в Шенген, това ще значи изменничество на националните ползи. България и Румъния би трябвало да приказват с един глас. Заедно би трябвало да убедим Австрия и Нидерландия. Много добре се видя, че популизмът и тематиката за Шенген не печелят избори ", категроичен бе той. 

  България има потребност и от непоклатимост на политическата система. Това е повода и да поддържа този кабинет с два гласа. По време на служебните държавни управления всички промени бяха спрели и замръзнали. Подкрепихме това държавно управление, с цел да има работещ парламент, който да подсигурява участието ни в Шенген и Еврозоната и несъмнено Конституционните промени. Г-н е прав в рецензиите си към премиера. Важно е да има водач на страната. Г-н Пеевски сподели, че може да взема решение проблемите и да лидира страната. Не го споделям аз това. Всички споделят, че е поръчител за стабилността. Санкциите по Магнитски са административни и аз знам, че господин Пееввски води каузи против тях. подсигурява евроатлантическия път на България. Смисленият диалог, който би трябвало да водим е по какъв начин българските жители най-добре могат да усетят изгодите от участието ни в Европейски Съюз и НАТО. постоянно е била мултинационална партия. Не виждам проблем господин Пеевски да я оглави. Аз съм удовлетворен от работата, която правя сега ", отговори Кючюк на въпрос ще се кандидатира ли за ръководител на. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР