Целите Родопи са блокирани и заклещени в ръцете на ДПС.

...
Целите Родопи са блокирани и заклещени в ръцете на ДПС.
Коментари Харесай

Отец Саръев: В Родопите има политическа автономия

Целите Родопи са блокирани и заклещени в ръцете на Движение за права и свободи. Бавно  и бавно се приготвя автономност. 

Това сподели по бТВ oтец Боян Саръев. Автономията в действителност я има, само че не териториална, а политическа, посочи той.

Цялата политическа и икономическа власт е в Движение за права и свободи, културна автономност, религиозна автономност. Крачката към териториалната автономност е една, която един ден може би ще бъде извървяна, тъй като Турция има потребност от разширение, сподели още отец Саръев.

По думите му би трябвало да сме подготвени да пазиме личната си територия, тъй като тя не е толкоз сигурна, изключително при днешната липса на войска и военна защита.

По принцип ислямът има искания за международно владичество и в последните десетителия той употребява всевъзможни средства, с цел да постанова това владичество, счита още отец Боян Саръев.

„ Самата имигрантската вълна, която следим от няколко години насам, е една от формите за завладяването на западната цивилизация, с цел да се постанова там ислямът. Виждаме какви всеобщи строителства на джамии има в европейските страни, където от ден на ден се усилва броят на мюсюлманите. Всичко това не е единствено за облекчаване на техните духовни ползи, а има по-дълбок и световен проект ”, добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР