Целите на Русия в Украйна не са се променили, заяви

...
Целите на Русия в Украйна не са се променили, заяви
Коментари Харесай

Путин говори за Украйна по време на първото си пътуване в чужбина от февруари насам

Целите на Русия в Украйна не са се трансформирали, съобщи съветският президент Владимир Путин в сряда по време на конференция в Ашхабад, Туркменистан. " Нищо не се е трансформирало ", удостовери Путин, като съобщи, че крайната цел е " да се освободи Донбас, да се защитят тези хора и да се основат условия, които да подсигуряват сигурността на самата Русия ". Това е всичко. "

Президентът посочи, че въпреки задачите да остават същите, тактиката, употребена за постигането им, може да се промени според от това какво военните считат за уместно. Той обаче упорства, че " всичко върви по проект ".

Не приказвам за крайни периоди, в никакъв случай не го върша, тъй като това е животът, това е действителността. Налагането на крайни периоди е неправилно, тъй като е обвързвано с интензивността на бойните дейности, а интензивността е директно обвързвана с вероятните жертви. И на първо място би трябвало да мислим за опазване на живота на нашите момчета ", сподели той.

Коментирайки признанието на генералния секретар на НАТО, че блокът се готви за спор от 2014 година насам, Путин съобщи, че това не е " нищо ново " за Москва. Той добави, че отдавна Съединени американски щати търсят външен зложелател, който да сплоти съдружниците към Вашингтон, и че Русия е по-подходяща за тази роля от Иран.

Това за следващ път удостоверява това, което сме казвали от самото начало: че НАТО е светиня от Студената война. Винаги са ни казвали, че НАТО се е трансформирал, че към този момент е политически блок, само че всички търсеха опция и
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР