Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са

...
Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са
Коментари Харесай

Петима кадри на Черно море в състава на националите за мачовете с Иран и Черна гора

Цели петима футболисти излезли от школата на Черно море са в националния тим на България за идната другарска среща против Иран,както и за квалификацията за Европейско състезание против Черна Гора, пишат на клубния си уебсайт от клуба от „ Тича “.

Селекционерът на трикольорите Младен Кръстаич ще разчита на Иван Дюлгеров и Виктор Попов, които носят екипа на „ моряците “, както и на Алекс Петков (Шльонск), Илиан Илиев младши (Кифисия) и Мартин Минчев (Спарта Прага).

Любопитното е, че трима от тях са набор 1999 година – Иван Дюлгеров, Алекс Петков и Илиан Илиев. Дюлгеров, Илиев, Минчев и Попов пък са играли в един тим в школата на „ моряците “, като даже доближават до край за Купата на БФС през 2017 година, който изгубиха от Лудогорец с 1:2.

Школата на „ моряците “ от дълго време дава своите положителни резултати. Не е загадка, че броят на футболистите в професионалния футбол у нас и в чужбина, излезли от академията на варненци, е сериозен. За пръв път обаче петима играчи, артикул на футболното учебно заведение на „ зелено-белите “, са извикани в представителния тим на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР