Цели два месеца преди старта на Ергенът и още пет,

...
Цели два месеца преди старта на Ергенът и още пет,
Коментари Харесай

Срам и позор за продажниците: Маги и Алек лапнали по 5 бона от шоуто да пуснат тези кадри!

Цели два месеца преди старта на „ Ергенът ” и още пет, откакто Алек е оповестил на Маги и Нани, че няма да избере нито едната от тях – датата е 20 март 2024 г.Снимките в предаването от дълго време са завършили  и на участниците не им е разрешено да разкриват неща от шоуто, изключително за финала..

Само, че столичен всемирски уебсайт отдавна  разкри, че тази година в „ Ергенът ” победителка няма да има и Алек ще зареже позорно двете финалистки и то посредством видео послание. За да несе срине рейтингът на незапочналото шоу поради теч на информация от продукцията замислят демоничен проект. В който  вкарват основния воин Алек и Маги Томова.

И двамата и Алек и русата варненка пускат на 20 март по една своя фотография в Инстаграм сякаш са на  зимна отмора. Така героите от  сантименталното предаване желаят да заблудят феновете, че и след шоуто са останали дружно. И  публиката се хваща на въдицата!

Това е обикновен медиен трик, с който от „ Ергенът ” се стремят  да си запазят рейтинга.Само, че един въпрос до в този момент си остава без отговор. Защо  афектираната Магдалена  се е съгласила да взе участие в далаверата, като е толкоз ядосана на ергена.

А  отговорът е доста обикновен – ами за пари. Според  осведомени русата хала е получила 5 бона да разгласява фотографията. Толкова е спечелил и обекта на нейните усеща –Алек Младенов.На толкоз са оценени инфлуенсърските им качества, с които за малко съумяха да спасят авансово известния край.

Автор:Хотарена.бг

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР