Цели десет нарушения само срещу Винисиус Жуниор са извършили играчите

...
Цели десет нарушения само срещу Винисиус Жуниор са извършили играчите
Коментари Харесай

Рекорден брой нарушения срещу Винисиус, Майорка отвя цялата Ла Лига по грубост

Цели 10 нарушавания единствено против Винисиус Жуниор са направили играчите на Майорка в миналия дуел против Реал Мадрид от Ла Лига, регистрира статистиката. Общо пък домакините са създали 29 фала в мача, което е връх в испанския хайлайф от ноември 2020 година насам.

Тези 10 нарушавания против Вини са подравнен връх за най-фаулиран футболист в историята на Реал Мадрид за състезание от 17 години насам, когато се води такава детайлна статистика, отбелязва “Опта ”. Досега 10 пъти по забранен метод в един дуел беше спрян единствено Иско - в дебюта му за Реал пред 2013 година против Бетис. Рекордът в Ла Лига се държи от Густаво Лопес (Селта), който през 2007 година е фаулиран 12 пъти в границите на една среща.

Досега в кариерата си с фланелката на Реал в шампионата Винисиус Жуниор беше фаулиран най-вече седем пъти. Общо от началото на сезона в топ 5 шампионатите той е водач по изтърпени нарушавания - 79, кеото прави приблизително по 3,95/мач. Втори, надалеч обратно, е Неймар (ПСЖ) с 59.

Освен това никой футболист от водещите пет шампионати на Стария континент не е бил спиран неразрешено цели 10 пъти в границите на един дуел от началото на актуалната акция.
 " Целувай емблемата " - капитанът на Майорка се подигра с Винисиус Жуниор
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР